ضمن
عرض خوش آمد گويي به شما کاربر عزيز , اميدواريم در انجمن به
موزیک ساعات خوشي را سپري نماييد.
لطفا
قبل از فعاليت در سايت حتماقوانين انجمنرا
مطالعه بفرماييد.
نظر
به قانون منع فعاليت سياسي در
انجمن هاي به موزیک ، از شما کاربر گرامي تقاضا ميشود به هيچ عنوان در امضا
و آواتار خود از تصاوير يا محتواي سياسي استفاده نکرده و
به هيچ وجه وارد بحث هاي سياسي نشويد !
در
صورتي که توانايي مديريت هر يک از بخش هاي انجمن را داريد به مدير سايت وحيد(vahid)
پيغام بزنيد. [ارسال
پيغام]
ارسال شده در: دوشنبه، 31 فروردين ماه ، 1388 17:20:06 موضوع مطلب: همه چيز درباره كيفيت OGG موزيك ( دانلود بدون افت كيفيت با سرعت بالا )
ogg فرمت فشرده شده موسیقی دیجیتال هست که امروزه در حال رونق پیدا کردن اما با وجود رقیبی مثه mp3 کمتر ازش شنیدیم! ولی تو ایران باید همه بشناسن این فرمت رو یاد اگه نمیشناسن باید بشناسن! چرا که با سرعت زغالی که ما داریم تنها راه واسه دانلود موسیقی با کیفیت خوب همین موسیقی هایی هست که با کیفیت ogg فشرده شدند و برای این این فرمت موسیقی تو کشور های دیگه زیاد مطرح نیست چون سرعت اینرنت اونا شدیدا با سرعت اینترنت ما و مخصوصاً سرعت دانلودمون فرق میکنن!
این فرمت دانلود کردنش برای ما ایرانی ها و کسانی که اینترنت پرسرعت ندارن چقد بهتر و مفید تره یا به قولی حداکثر سرعت دانلود برای این فایلها و همینطور حداکثر کیفیت!
راجع به پخش این موسیقی هم این رو بگم که اکثر پلیر های آزاد و رایگان این فرمت رو پیشفرض پخش میکنن به جز ویندوز مدیا پلیر!
براي تبدیل کردن این فایل ها از جت ادیو و نرو استفاده كنيد حالا شما از هر تبدیل کننده ای میتونید برای این کار استفاده کنید یا یه سرچ کوچیک بزنید و پیدا کنید ولی در هر صورت با تبدیل کردن فایل های موزیک به ogg میتونید هم تعداد مشترکین پادکست و هم کیفیت رو در راس کارتون قرار بدید! بعد از دانلود فایل ها رو به mp3 تبدیل كنيد چون تو سی دی پلیر ها معمولاً این فرمت ناشناخته هست
و حالا از زبان يكي از كاربراني كه از فرمت OGG استفاده كرده است بشنويد :
موقع دانلود اولین آهنگ دو فرمت برای استخراج گذاشته بود MP3 با کیفیت 128 و فرمتی نا آشنا ملقب به OGG . تا قبل از این فقط از آن می دانستم که فرمت فشرده سازی صوت و تصویر لینوکسی هاست و جز فرمت های کدباز است . بعد از شروع دانلود متوجه شدم آهنگی با حجم طبیعی 6 الی 7 مگ برای MP3 فقط حجم 1.7 مگابایت دارد . با خودم گفتم که حتما کیفیت پایینی دارد . اما بعد از دانلود و اجرا همه ی حدس و گمانهایم اشتباه از آب در آمد کیفیتی قابل رقابت با ام پی تری و حجمی فوق العاده پایین که خوراک اینترنت زغالی ما ایرانی هاست.
هميشه OGG دانلود كنيد چون هيچ فرقي با فرمت MP3 نخواهد داشت و وقت شما صرفه جوئي خواهد شد سپس با نرم افزار Jet Audio به MP3 128 يا MP3 192 تبديل كنيد بدون افت كيفيت
ارسال شده در: سه شنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1388 13:00:16 موضوع مطلب:
من حدود دو سال است که اهنگهایی رو که میخوام دانلود کنم ogg میگیرم از همون اول که سایتهای ایرانی ogg گذاشتن من اهنگها رو ogg میگرفتم بعد با جت ایدیو تبدیل به mp3 میکنم کیفیتشم هیچ فرقی نمیکنه فقط همیشه یادتون باشه با جت ایدیو تبدیل کنید چون هم سرعتش خوبه هم اطلاعات اهنگ رو بهتون میده بعضی تبدیل کننده ها بعد از تبدیل اطلاعات اهنگ رو نمیدن